Digital Strategy

digital strategy


22+ jaar ervaring in Digital Marketing & 10+ jaar ervaring in Behavioral Change Management

01

Digital Marketing &
Transformation

In de afgelopen 22 jaar heb ik met succes wereldwijde e-commercestrategieën gedefinieerd en uitgevoerd. Van digitale producten tot bedrijfsbrede digitale marketingstrategieën.

02

(Interim)
Team manager

Ruim 15 jaar ervaring in het laten groeien van (internationale) teams, zowel persoonlijk als business groei. In vaste dienst als VP & COO en als interim team manager bij agencies en start-ups

creative marketing passion

Een greep uit mijn ervaring

Na ruim 19 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt voor verschillende (internationale organisaties) ben in sinds 2018 ondernemer en interim change manager, team lead en affiliate consultant.

Dept

Interim Senior Digital Marketing Consultant & team lead

Feb 2020 - Heden

Strategisch affiliate marketingadvies voor internationale klanten en het managen, groeien van het team binnen de organisatie in Nederland.

Buy Now Digital

Managing Partner (sharholder)

Aug 2018 - Heden

Het opzetten van Buy Now Digital, Google CSS-startup in Amsterdam. Inclusief het opzetten van de B.V. Persoonlijk Google shopping gecertificeerd.

Shell

Interim Senior Change & Communication lead

Jul 2019 - Feb 2020

Mijn verantwoordelijkheid was het definiëren en uitvoeren van de veranderings- en communicatiestrategie van het Enterprise Recovery Program.

Tradedoubler

Chief Operations Officer (laatste functie)

Sept 2002 - Jan 2018

Onder mijn verantwoordelijkheid is het bedrijf weer winstgevend geworden, daar we de hele organisatie hebben weten te herstructureren (change management).

Grow & never stop!

Voor een frisse blik op je affiliate strategie of voor een van je change of digital transformatie trajecten neem contact op.

Ook als je opzoek bent naar een interim team lead om je team en business te laten groeien.

creative marketing team up!

PASSION LEADS TO ACTIONS, ACTIONS LEADS TO PERFORMANCE, PERFORMANCE LEADS TO SUCCESS!